Uusi aika vaatii uusia tapoja

Kyky reagoida markkinoiden muutoksiin on yritysten elinehto. Liike-elämän dynaamisuus pakottaa yritykset hakemaan joustavuutta myös työvoimankäyttöön. Hyvin monissa yrityksissä on havaittu, että vuokratyövoima täydentävänä resurssina on sekä järkevää että kustannustehokasta. Henkilöstön tilaaminen Henkilöstöliigasta tarkoittaa käytännössä sitä, että työntekijät ovat tavalliseen tapaan teidän käytettävissänne, mutta Henkilöstöliigan palkkalistoilla.

Henkilöstöliiga on Turun talousalueen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä ja keskitymme teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, kaupan alan ja toimistotyön henkilöstöpalvelujen tuottamiseen asiakkaillemme. Tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta sekä kattavaa ja vastuullista henkilöstöosaamista. Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Porissa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsen. Olemme mukana myös Tilaajavastuu.fi –palvelussa, josta löytyvät kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot yrityksestämme.

Pitkäaikaista kumppanuutta ja vastuullista henkilöstöosaamista

Paneudumme asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin huolella ja pitkäaikaisena paikallisena toimijana tunnemme Länsi-Suomen yritysmaailman tarpeet erityisen hyvin. Toimintatapaamme kuuluu aina yritykseen ja tarjottuun työtehtävään perehtyminen. Kun tuntee taustat, on helpompi löytää henkilö, joka taidoiltaan ja henkilökemialtaan sopii juuri siihen työyhteisöön.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimittamiimme työntekijöihin. Se ei ole ihme, sillä jokainen heistä on läpäissyt tiukan seulan ja ammattitaitokartoituksen. Kokeile meitä, tutustut toimintatapaamme ja näet työvoimamme laadun.