Avoimet työpaikat Pori ja Varsinais-Suomi

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat Porin ja muun Varsinais-Suomen alueelta.

Työpaikka

Haku päättyy

Paranna mahdollisuuksiasi työnhaussa, jätä meille avoin hakemus!

Lähetä meille avoin hakemus tästä:

Kokeilitko jo Helposti hommiin ‑hakua?

Helposti hommiin ‑haussa lähetät vain yhteystietosi, me soitamme sinulle ja haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse. Kokeile – se vie vain minuutin!

Henkilöstöliiga apunasi työnhaussa

Jos olet etsimässä töitä, olet löytänyt oikealle sivulle! Henkilöstöliiga tarjoaa töitä eri elämäntilanteisiin.

Henkilöstöliigan kautta voit löytää työpaikan muun muassa Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilta. Jos et löydä sopivaa avointa paikkaa listauksistamme, voit lähettää myös avoimen hakemuksen.

Henkilöstöliigan kautta voit saada työpaikan mm. elintarvike‑, kiinteistö‑, palvelu‑, teollisuus- ja logistiikka-alan tehtäviin. Työkokemus ja oikea koulutus auttavat toki työnhaussa, mutta usein myönteisellä ja motivoituneella asenteella pääsee jo pitkälle!

Henkilöstöliigan kautta hankittu työ on erinomainen tapa päästä kiinni työelämään, hankkia opiskelunaikaisia lisäansioita tai vaikka kokeilla työskentelyä eri aloilla.

Käsittelemme jokaisen hakemuksen huolellisesti. Työhaastattelut teemme pääsääntöisesti etähaastatteluina Teams-videopuheluna. Haastatteluun osallistuminen on helppoa: riittää, että sinulta löytyy puhelin tai tietokone sekä toimiva internet-yhteys.

Jos haluat kysyä lisää hakemastasi työpaikasta, ole rohkeasti yhteydessä, ks. Yhteystiedot