20.1.2022

Henkilöstöliigalle ennätysliikevaihto!

Vuosi 2022 alkaa ennätyslukemissa

 

Turun toimipiste ylsi historiansa parhaaseen myyntiin ja vuonna 2019 perustetut toimipisteet Tampereelle ja Vantaalle ovat osaltaan nostaneet Henkilöstöliigan uuteen ennätykseen liikevaihdossa: Vuodelle 2021 kirjataan liikevaihdoksi 6,5M euroa, jossa kasvua on peräti 25% verrattuna vuoden takaiseen liikevaihtoon. Vuoden 2022 aluksi Tampereen ja Turun toimipisteisiin nimitettiin myös uudet toimitusjohtajat, Henkilöstöliigan perustajan Matti Mastokankaan jatkaessa työtään taustalla.

Henkilöstöliiga ottaa spurtin vuoteen 2022 ennätyslukemissa! Liikevaihdossa kasvua syntyi jopa tavoitteita enemmän. Vuoden 2021 liikevaihdoksi kirjataan 6.5M euroa: kasvua on vuoden takaiseen liikevaihtoon peräti 25%. Myös Henkilöstöliigan oman henkilöstön määrä on käytännössä tuplaantunut vuonna 2021.  Meitä liigalaisia on siis kentillä enemmän kuin koskaan!

Turusta ponnistavan Henkilöstöliigan toiminta onkin 2022 vuoden alkaessa vakiintunut Varsinais-Suomesta Etelä-Suomen kasvukeskuksiin. Jatkamme tavoitellen hallittua kasvua, aina asiakkaidemme ja työntekijöidemme paras etu edellä.

 

Uudet toimitusjohtajat nimetty Tampereelle ja Turkuun

 

Henkilöstöliigan Turun ja Tampereen toimipisteisiin on nimetty 1.1.2022 uudet toimitusjohtajat: Henkilöstöliiga Turku Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Irina Vanhatapio, joka on työskennellyt pitkään yrityksen myyntijohtajana. Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty KM Aleksi Hyytinen. Henkilöstöliigan perustaja, yrittäjä Matti Mastokangas jatkaa työtään emoyhtiössä, tukien Henkilöstöliigan kasvutarinaa.  Emoyhtiöön on keskitetty toimipisteiden hallinto- ja palkkapalvelut, markkinointi ja kehittäminen.

Susanna Winha-Vahtera on toimitusjohtajana luotsannut Henkilöstöliigan Uudenmaan liiketoimintaa Vantaan toimistolla lokakuusta 2019 alkaen. Vantaan toimisto muutti vuoden vaihteessa 20212022 uusiin toimitiloihin Tikkurilasta Veromieheen.

 

Hallittua kasvua pitkäjänteisillä kumppanuuksilla

 

Vuoden 2019 alkupuolella kypsyi päätös lähteä hakemaan kasvua Henkilöstöliigalle. Kimmokkeena tähän olivat – ja ovat edelleen – useammalla paikkakunnalla toimivat asiakkaamme, jotka toivoivat yhteistyön jatkuvan Turun lisäksi muilla paikkakunnilla. Päätimme 2019 asettaa strategiseksi tavoitteeksi olla valtakunnallinen henkilöstöalan peluri, jolla on toimintaa kolmessa Suomen suurimmassa kasvukeskuksessa. Olimme onnellisessa asemassa, että meillä oli resursseja panostaa hallittuun laajenemiseen.

Toiminnan selkeyttämiseksi yrityksen rakennetta muutettiin perustamalla tytäryhtiöt kullekin myyntialueelle, jotka ovat nyt Henkilöstöliiga Turku Oy, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy ja Henkilöstöliiga Uusimaa Oy.

Vuonna 2019 asetetun vision mukaisesti, vuoden 2022 alussa myyntialueiden liiketoimintaa johtaa nyt kunkin alueen oma toimitusjohtaja. Vuodenvaihteessa 202120221 Tampereen ja Vantaan toimipisteille saatiin täyteen kaksi toimintavuotta!

Olen äärettömän tyytyväinen, että pari vuotta sitten aloitettu laajamittainen liiketoiminnan kehitystyö näkyy nyt konkreettisesti tuloksisissa sekä asiakastyytyväisyyden kasvussa”, toteaa Henkilöstöliigan kehitysjohtaja Piia Savolainen.

Suuri kiitos asiakkaillemme ja työntekijöillemme luottamuksesta!

 

 

 

Hienoa, että olet löytänyt blogimme pariin.

Jos haluat kuulla asiantuntija-ajatuksiamme työelämästä, rekrytoinnista ja työnhausta ensimmäisten joukossa, voit tilata blogimme suoraan sähköpostiisi.